Одбојкашице Таре победом почеле нову сезону

0 694

Сениорска екипа ОК Таре победом је започела нову сезону у Другој лиги. Бајинобаштанке су у Косјерићу победиле екипу домаћина ЖОК „Црнокоса“ са 3-2 у сетовима.

Kosjerić 15.10.2017
Екипа ОК „Тара“

Домаћа екипа је водила 1:0 и 2:1 у сетовима, али су младе играчице тренера Зорана Јекића успеле да остваре прву победу. Резултат по сетовима био је: 25:18, 23:25, 27:25, 16:25, 10:15

„Ова победа је утолико значајнија јер смо најмлађа екипа у лиги. Већина наших играчица су 2002. годиште, али смо добрим радом у предходном периоду и великим залагањем у току утакмице успели да победимо. Свих 12 играчица су на свој начин допринеле да се из Косјерића вратимо као победници. Ускоро очекујемо да се и повређена Кристина Петковић врати у екипу“-изјавио је за Дрина Инфо тренер екипе Зоран Јекић.

За ОК „Тара“ су наступале Јевремовић Јована, Милошевић Теодора, Јовановић Невена, Марковић Ања, Петковић Ивана, Карлица Анђела, Милошевић Јелена, Лазић Јелена, Милановић Јована, Катанић Наталија, Ђунисијевић Милица, Милановић Татјана а тренер је Зоран Јекић.

Следећег викенда у недељу, 22. октобра, у градској хали у Бајиној Башти од 16 часова „Тара“ дочекује екипу „Трстеника“ у другом колу.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена