BAJINA BAŠTA: Promocija obnovljenih košarkaških terena

0 1.095

U četvrtak od 15 časova  je svečano otvaranje obnovljenog košarkaškog igrališta u Sportsko rekreativnom centru „Braća Milutinović“. Podloga na terenima je urađena sredstvima Ustanove Sportsko turistički centar „Bajina Bašta“ a table i obruči na terenima su zamenjeni u  u okviru  akcije kompanije Mocart “Sto terena za jednu igru”.

Košarkaški tereni Lug
Inače, ovo je 30. po redu teren obnovljen u okviru ove akcije kompanije Mocart, koju su do sada podržala brojna poznata košarkaška imena. Neki od obnovljenih terena poneli su upravo njihova imena, kao što su Dejan Bodiroga u Zrenjaninu, Svetislav Pešić u Pirotu, Nikola Peković u Prijepolju, Darko Miličić u Feketiću, Milenko Tepić u Obrenovcu , Boban Marjanović u Zaječaru i mnogi drugi.

Za ovu priliku kompanija Mocart  je obezbedila brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici biće nagrađeni.

Iz Ustanove S.T.C. „Bajina Bašta“ najavljuju da su već obezbedili sredstva i ušli u proceduri za angažovanje izvođača kako bi uspeli da do kraja godine urade savremenu podlogu i na terenu za mali fudbal i na dva odbojkaška terena u jednom od najlepših sportskih kompleksa u Srbiji.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena