БАЈИНА БАШТА: Промоција обновљених кошаркашких терена

0 1.087

У четвртак од 15 часова  je свечано отварање обновљеног кошаркашког игралишта у Спортско рекреативном центру „Браћа Милутиновић“. Подлога на теренима је урађена средствима Установе Спортско туристички центар „Бајина Башта“ а табле и обручи на теренима су замењени у  у оквиру  акције компаније Моцарт “Сто терена за једну игру”.

Кошаркашки терени Луг
Иначе, ово је 30. по реду терен обновљен у оквиру ове акције компаније Моцарт, коју су до сада подржала бројна позната кошаркашка имена. Неки од обновљених терена понели су управо њихова имена, као што су Дејан Бодирога у Зрењанину, Светислав Пешић у Пироту, Никола Пековић у Пријепољу, Дарко Миличић у Фекетићу, Миленко Тепић у Обреновцу , Бобан Марјановић у Зајечару и многи други.

За ову прилику компанија Моцарт  је обезбедила бројна изненађења за посетиоце, између осталог и такмичење у шутирању тројки, а најуспешнији учесници биће награђени.

Из Установе С.Т.Ц. „Бајина Башта“ најављују да су већ обезбедили средства и ушли у процедури за ангажовање извођача како би успели да до краја године ураде савремену подлогу и на терену за мали фудбал и на два одбојкашка терена у једном од најлепших спортских комплекса у Србији.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена