ŠEŠELJ U UŽICU: Glasajte po savesti, o Stamatoviću sve najbolje

0 629

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke danas je obišao nekoliko opština u Zlatiborskom okrugu u okviru svoje predsedničke kampanje. U razgovoru sa građanima Užica Vojislav Šešelj je poručio da on lično očekuje veliki broj glasova jer je u narodu sazrelo uverenje da nešto hitno mora da se menja.

Šešelj u Užicu naslovna

Šešelj je izrazio uverenje da iz drugog kruga glasanja izlazi kao pobednik i poručio je Aleksandru Vučiću da nije sramota izgubiti od boljeg. On je odgovarao i na brojna pitanja građana i novinara na trgu u Užicu pa između ostalog i o predsedničkom kandidatu sa Zlatibora Milanu Stamatoviću. Za njega je Šešelj rekao da je čuo samo dobre stvari i da ima da kaže bilo šta loše da ga sigurno ne bi štedeo kao što ne štedi Jeremića i Jankovića. Imajući u vidu da Stamatović više nije u stranci kod Nenada Popovića Vojislav Šešelj je poručio da su mu vrata Srpspke radikalne stranke širom otvorena posle predsedničkih izbora.

Komentarišući predsedničku kandidaturu Luke Maksimovića poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, Šešelj je rekao da smatra da je dobro malo se našaliti i da se treba izrugivati političarima ali da nije dobro tako da nastupa kandidat za predsednika. U svakom slučaju građani treba da izađu na izbore i glasaju po svojoj savesti rekao je on.

Šešelj je za kandidata vladajuće koalicije rekao da daje neozbiljne izjave govoreći da će se povući sa mesta predsednika Vlade ako izgubi izbore. Poziva ga da u tom slučaju ostane na mestu premijera i raspiše izbore za parlament i onda se povuče. Na pitanje novinara da li sme da odigra partiju šaha sa premijerom Vučićem, Šešelj je rekao da će mu nakon što ga porazi na predsedničkim izborima dati fore 4 partije a da igraju do 6 dobijenih.

Odnos prema Srbima u regionu mora da se hitno menja, kao i prema Ruskoj Federaciji koja predstavlja jedinog iskrenog prijatelja Srba. Rusija je jedina sila koja može da promeni naš položaj u međunarodnim odnosima naglasio je Šešelj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena