ШЕШЕЉ У УЖИЦУ: Гласајте по савести, о Стаматовићу све најбоље

0 503

Председнички кандидат Српске радикалне странке данас је обишао неколико општина у Златиборском округу у оквиру своје председничке кампање. У разговору са грађанима Ужица Војислав Шешељ је поручио да он лично очекује велики број гласова јер је у народу сазрело уверење да нешто хитно мора да се мења.

Шешељ у Ужицу насловна

Шешељ је изразио уверење да из другог круга гласања излази као победник и поручио је Александру Вучићу да није срамота изгубити од бољег. Он је одговарао и на бројна питања грађана и новинара на тргу у Ужицу па између осталог и о председничкoм кандидату са Златибора Милану Стаматовићу. За њега је Шешељ рекао да је чуо само добре ствари и да има да каже било шта лоше да га сигурно не би штедео као што не штеди Јеремића и Јанковића. Имајући у виду да Стаматовић више није у странци код Ненада Поповића Војислав Шешељ је поручио да су му врата Српспке радикалне странке широм отворена после председничких избора.

Коментаришући председничку кандидатуру Луке Максимовића познатијег као Љубиша Прелетачевић Бели, Шешељ је рекао да сматра да је добро мало се нашалити и да се треба изругивати политичарима али да није добро тако да наступа кандидат за председника. У сваком случају грађани треба да изађу на изборе и гласају по својој савести рекао је он.

Шешељ је за кандидата владајуће коалиције рекао да даје неозбиљне изјаве говорећи да ће се повући са места председника Владе ако изгуби изборе. Позива га да у том случају остане на месту премијера и распише изборе за парламент и онда се повуче. На питање новинара да ли сме да одигра партију шаха са премијером Вучићем, Шешељ је рекао да ће му након што га порази на председничким изборима дати форе 4 партије а да играју до 6 добијених.

Однос према Србима у региону мора да се хитно мења, као и према Руској Федерацији која представља јединог искреног пријатеља Срба. Русија је једина сила која може да промени наш положај у међународним односима нагласио је Шешељ.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена