Укус Таре кроз програм димљене и недимљене пастрмке

0 730

Компанија Vita Regalis d.o.o. из Београда, једини званични дистрибутер Привредног друштва за производњу, трговину и услуге „Triangle fish“ ДОО из Заовина, за Србију, регистрованог 2007. године, које се бави производњом конзервиране димљене и недимљене пастримке у биљном уљу, имала је запажен наступ на Сајму етно хране и пића у Београду, који је обележио деценију постојања. На њему је фирма Triangle Fish d.o.o. Заовина – Бајина Башта у робној групи ПРЕРАЂЕВИНЕ ОД РИБЕ награђена за пастрмка котлете.

Triangle fish diploma

По речима господина Драгана Стефановића, директор маркетинга, Triangle Fish d.o.o. се бави производњом свеже пастрмке, а производњу конзервиране пастрмке започео је почетком текуће године. Овим 100% природним производом српском тржишту понуђен је јединствен производ, који не кошта много, и који је, звог квалитета, цене, и практичности припреме, фантастично прихваћен.
– Конзуметни у конзервираним пастрмкама препознају потенцијал Србије и све што ова земља може да изнедри, а то је рај из Националног парка Тара, језеро и наше рибњаке који се налазе на око 1.080 метара надморске висине, у дивљој природи. Наш бренд се назива „Укуси Таре“, исти онај који осете сви потрошачи када пробају овај производ. То је оно што потрошачи препознају, и оно што им је недостајало, што буди жељу да га у континуитету конзумирају – објашњава наш саговорник. Почетком ове године компанија је дошла на идеју да покрене програм производње једног несвакидашњег, ексклузивног производа – конзервирањем димљених и недимљених котлета пастрмке у биљном уљу. Од следеће године потрошачи могу очекивати и рибљи намаз, такође новину на нашем тржишту, који ће имати преко 50% пастрмке у свом саставу, а у плану је даље проширење спектра производа.

Сви посетиоци минулог Сајма етно хране и пића у Београду, који су пробали производе фирме Triangle Fish, имали су само речи хвале и готово свако је изразио жељу за њиховом куповином,

– Када је нешто 100% природно, без глутена, адитива, конзерванса, као што је овај производ, када се води рачуна о узгоју рибе, пре свега о начину на који се риба коју конзервирате храни, онда је јасно да не можете произвести количине које би задовољавале тржиште Србије, а камоли извоза. Тренутно се ради на проширењу рибњака, на убацивању нових младица, које ће у наредном периоду донети почетак озбиљније производње. Садашња производња задовољава капацитете Србије, а што се тиче извоза радимо само са Аустралијом, за коју смо извезли један контигент и то ћемо наставити. Фокусирани смо на домаће тржиште јер желимо да нашим потрошачима приуштимо један квалитетан рибљи производ, 100% природан – наводи Драган Стефановић, који је, на наше инсистирање открио тајну чудесног укуса овог производа „који оставља без даха“, а то је димљење на буковини.
Циљ компаније је да овај укус природе предочи потрошачима у Србији на прави начин, да осете прави укус Таре у свим крајевима наше земље, а онда и да се окрену извозу. Конзервирана пастрмка фирме Triangle fish DOO може се купити у трговинским ланцима у Београду, као што је „Арома“, „Аман“ маркети итд. Може се наћи и у продавницима здраве хране, пршутарама, све чешће у ексклузивним винаријама које у свом асортиману желе да имају нешто аутентичности, нечег са обронака Таре, 100% здраво.

О програму производње можете се информисати на www.trianglfish.com, а о могућностима дистрибуције www.vitaregalis.com, адреси генералног дистрибутера из Београда.

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена