Трећи Hillsup фестивал на Златибору

0 248

Све је спремно за трећи по реду Hillsup фестивал 2016 на Златибору! Извођачи, као и публика већ нестрпљиво ишчекују почетак програма како би заједно поделили позитивну енергију и послали позитивне вибрације са Златибора.

Хилс Ап буба

Ове године увод у фестивал је и посебно фестивалско вече хуманитарног карактера које почиње дневном журком на Хаосу у шуми, а наставља се вечерњим програмом на главној бини на којој ће наступити победници конкурса за демо бендове и „Генерација 5“. Током ове вечери 14.јула новац се прикупља за болесну децу,  а сва средства ће бити уплаћена на рачун фондације „Подржи живот“  чији је оснивач Сергеј Трифуновић. Организатори апелују, што ће учинити и током фестивала, на све, да пошаљу поруку на 5757 и донирају 100 динара за нашу децу. Такође, сав приход од продатог пића у оквиру ове вечери организатори ће уплатиит на рачун фондације као и део од продаје карата за сам фестивал.

У петак. 15 јула фестивал отварају момци из састава „Еastock“ и праве увертиру за наступ „Del arno bend-а“  кога на смени смењује панкерски састав „Гоблини“ који ће свакако атмосферу довести до усијања и одлично припремити за звезде вечери и један од најбољих рок састава у региону „Хладно пиво“. За оне који буду желели још или су пак љубитељи групе „Queen“, званични „Queen tribute“ бенд ће свирате највеће хитове овог популарног састава до краја програма на главној бини.

SATNICA

У среду. 16. јула друге фестивалске вечери, победници конкурса за демо бендове, састав „Counterfate“  ће загрејати публику,  а уз „Игра рокенрол цела Југославија“ свакако да ће цело тић поље скакати у ритму старих добрих хитова састава „Електрични оргазам“. Након тога, долази нам звезда вечери, свакако једно од највећих имена југословенске музичке сцене, изузетан уметних пре свега, Дарко Рундек и његов „Rundek cargo trio sastav“.

Организатори се труде да сваке године публици испуне што више жеља, једна од њих била је и да се понови наступ од прошле године феноменалног „Ритма нереда“, па ће тако после Рундека наступити и састав „Ритам нереда“, а у покушају да понови атмосферу са прошлогодишњег фестивала. За крај друге фестивалске вечери спремили смо жестоку свирку „Prodigy live tribut benda“  који ће се својски потрудити да посетиоци имају утисак да слушају  „Prodigy“ оригиналном саставу.

Завршетак Hillsup фестивала свакако да обећава пуно, у недељу 17.јула након загревања са почетком у 20 часова од стране демо бенда „Ледене очи“, следи рок за све од 7 до 77, из Сарајева нам долази састав „Дивље јагоде“ да подели са публиком све емоције и рифове које деценијама већ негују кроз своје песме. Након „Дивљих јагода“, следи мало тврђи звук и наступ састава „357“. И свакако, звезде вечери, можда чак и целог фестивала, састав „Београдски синдикат“ наступа испред поноћи и сигурно је да ће сви заједно са публиком послати поруке из својих рима далеко ван Златибора.

Hillsup фото конкурс је завршен, победник конкурса је Љиљана Остојић из Републике Српске и она је добила дигитални фотоапарат и викенд за две особе на Златибору. Да адреналина не фали ни током дана, за време трајања фестивала ту су: турнир у paintballu, турнир у баскету „Краљеви планине“, трка у планинарском оријентирингу као и садржаји које су организатори припремили у адреналин парку на Златибору.

Улазнице се и даље могу купити у свим „Win win“ радњама у земљи по цени од 2000 динара за један комплет или у оквиру пакета 2+1 по цени од 3900 динара.
Појединачне улазнице биће могуће купити искључиво на улазу на фестивал и по цени од 700 динара.

Све додатне информације у вези фестивала се могу пронаћи на званичним страницама на свим друштвеним мрежама под називом Hillsup фестивал као и Хаос у шуми, а такође и на званичном сајту на адреси www. hillsup.org

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена