Тара идеална за зимски одмор из снова и за дочек Нове године

0 560

За дочек Нове године „Дивљи кестен“ и Игор Старовић, „Раша бенд“ и група „Ало“.

Ако желите да уживате у планинском амбијенту, онда је прави избор ова горштачка лепотица. Осим што је најлепша планина Србије, Тара све више постаје синоним за идеално место током новогодишњих и божићних празника.

Tara  omorika_nebo

Око хиљаду гостију дочекаће Нову годину у хотелима Војне установе „Тара“: „Оморика“ и „Бели бор“ и у Националној кући „Јавор“. У најелитнијем објекту, хотелу „Оморика“, још увек има места за дочек и репризу 1. јануара, што укуно износи 11.000 динара, као и у „Белом бору“ по цени од 6.000 и „Јавору“, где ове две вечери коштају 4.500 динара. У највећем и најпознатијем хотелу на планини Тари, у „Оморици“, госте ће за дочек и прве вечери, забављати група „Дивљи кестен“ и Игор Старовић, а водитељ програма биће Лука Тешановић. Предвиђена је и лутрија са бројним наградама и поклонима. „Оморика“ изграђена у мермеру и стаклу, обложена дрветом и смештена у густој боровој шуми нетакнуте природе, туристима нуди и бесплатан полуолимпијски базен и сауну, као и теретану, играоницу за децу и бројне друге погодности.

Tara Omorika_hol

У Националној кући „Јавор“, која је удаљена педесетак метара од „Оморике“, гости ће Нову 2016, дочекати са „Раша бендом“, уз богату трпезу и специјалитете домаће кухиње.

На једном од најлепших предела Таре је хотел „Бели бор“ где ће у најлуђој ноћи, као и следеће вечери, свирати „Ало бенд“, а певаће Пинкова звезда, Божана Петровић.
Телефони за резервације су 011 36 26 535 и 031 593 530, а новогодишњи аранжмани за децу до 12 година су бесплатни.

Tara hotel-omorika

Војна установа „Тара“ свим гостима и туристима током целе године омогућава одложено плаћање у ратама од три до шест месеци. Тренутно и све до почетка новогодишњих празника, тачније до 26. децембра, цене полупансиона су знатно ниже, па је тако у хотелима „Оморика“ и „Бели бор“ полупансион у двокреветној соби 2 600, док је у Јавору за исту услугу потребно издвојити 2 150 динара. За доручак који је до 10 сати и вечеру, која почиње у 17 и 30 је шведски сто, изузетно богат и разноврстан са чорбом или супом, три врсте меса, рибом, салатама, прилозима, колачима, тортама, питама и бројним другим специјалитетима.

Javor_na_Tari

Национална кућа „Јавор“ организоваће прославу за крај пословне године 26. децембра од 20 часова. У пријатном амбијенту уз специјалитете мајстора кухиње и музику „Ало бенда“ гости могу да се определе за један од два менија који садрже пршуту, сир, кајмак, проју, димљену вешалицу, пилеће бело, прилог, мешану салату и чоколадну торту по цени од 1 290 динара или мени број два – похован качкаваљ, тартар сос, карађорђеву шницлу, прилог, мешану салату и воћну торту по цени од 1 200 динара. Понуђене меније могуће је кориговати, као и поручити посни мени. Сви гости учествују у извлачењу награда: викенд за две особе у Хотелу „Бреза“ у Врњачкој Бањи, дочек у Хотелу „Бели Бор“ за две особе, као и више изненађења. Контак телефони за резервације и договоре 064 82 57 120 и 064 82 57 163.

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена