Слога коначно одржала Скупштину:ПРЕДРАГ ЖИВКОВИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК

0 470

После дужег времена Фудбалски клуб Слога одржао је редовну Скупштину на којој је учешће узело 16 њених чланова од укупно двадесет једног. На дневном реду била је само једна тачка везана за избор новог председника, пошто је досадашњи Раде Сарић дао оставку пре двадесетак дана. Једини кандидат за председника клуба био је Предраг Живковић Мацан. Он је у последње време био потпредседник ФК Будућност из Скелана. Уз захвалност на избору, наговестио је прве потезе:

Нови председник Слоге Предраг Живковић Фото: Дрина Инфо
Нови председник Слоге Предраг Живковић Фото: Дрина Инфо

– За неколико дана треба да изаберемо нови Управни одбор, потом да формирамо стручни штаб и одржимо састанак са играчима да видимо какве су наше обавезе према њима. Знам да им се дугује, али нисам сигуран да им се то може надокнадити. Борићу се да оно што ја лично обећам буде у потпуности испоштовано. Сигурно је да неће бити ту пара као некад, али договорено морамо реализовати. У супротном нема сврхе да водимо клуб – рекао је новоизабрани председник Предраг Живковић.

Детаљ са скупштине ФК Слога Фото: Дрина Инфо
Детаљ са скупштине ФК Слога Фото: Дрина Инфо

Одлазећи председник Раде Сарић нагласио је да Слога није могла овако више и да је дао оставку у нади да ће се ситуација знатно поправити. Слога кубури са опремом, лоптама, несусловном свлачионицом која прокишњава у којој су лустери пуни воде приликом мало јаче кише. Омча око врата су јој и дугови који су се стално гомилали. Према речима одлазећег председника реални дуг је око 2,6 милиона динара, док је нови председник изнео да има сазнање да дуг премашује 10 милиона динара. Ускоро ће се знати тачна цифра.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена