КАМПАЊА „ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ“:Почела са радом канцеларија у Источном Сарајеву

0 308

Данас је на Универзитету у Источном Сарајеву почела са радом студентска канцеларија која ће водити кампању за Дан Републике Српске. Након кампање #NoKosovoUNESCO канцеларијa из Косовске Митровице je пребачена у Источно Сарајево. Оквирни план кампање је направљен и обухватаће промотивне активности и јаку међународну промоцију, а план је да канцеларија ради активно до 9.1.2016. Све што се буде радило биће позитивног карактера и у потпуности фокусирано на академско, учтиво и културно подизање свиести српског народа и људи из иностранства.Из канцеларије наглашавају да радити са достојанством, без увреда, ружних речи и уз највеће поштовање свих других људи.

saopstenje

Овај пут наши домаћини су представници Студентског парламента у Источном Сарајеву који ће нам помоћи око свих предвиђених активности. Циљ ове иницијативе је приказати да је Република Српска у својим садашњим уставним оквирима отворена према свету и да нове генерације младих Срба које долазе, много воле, поштују и бране своју отаџбину, али у исто време су спремни да уважавају и буду добри српски домаћини за све друге народе, појединце и људе који уважавају и поштују нас. – наводи се у саопштењу из канцеларије у Источном Сарајеву.

„Позивамо све колеге студенте, студентске организације, донаторе, медије и друге појединце да нас испрате и подрже у овој кампањи и да покажемо да смо јединствени. Упоредо са нашом канцеларијом имаћемо помоћ и наших колега из Косовске Митровице, Београда и Бањалуке са којима ћемо паралелно радити. Сви који су заинтересовани да нам помогну на било који начин, нека се јаве поруком путем адресе studentizaistinu@gmail.com .Нека брат загрли брата до себе, јер слога наша биће пораз врагу.“

Дрина Инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена