ДРАГАН БЈЕЛОГРЛИЋ: Апсолутна подршка Башта фесту

0 416

Четврти Интернационални фестивал кратког играног филма „Башта фест“ почео је синоћ у Бајиној Башти, а до 2. јула овде ће се окупити бројни млади глумци, филмски редитељи и други уметници из области филма и музике. Фестивал је званично отворила глумица Хана Селимовић а највећу пажњу на отварању привукао је наш познати глумац, сценариста, режисер и продуцент Драган Бјелогрлић.

Са најмлађим фановима на Башта Фесту Фото: Дрина Инфо
Са најмлађим фановима на Башта Фесту Фото: Дрина Инфо

Бјелогрлић  је за Дрина Инфо изјавио да је први пут у Бајиној Башти и да му се свиђа градић у Подрињу.

О Башта фесту Бјелогрлић каже да мисли све најбоље и да је то управо нешто што је највише потребно у тренутку у коме живимо, да нешто настане спонтаном иницијативом младих људи. Важно је што се дешава на једном нетипичном месту где су млади људи имали потребу да направе нешто у свом граду. То је оно што ми се јако допада и то није чест случај. Чињеница је да фестивал није настао никаквом стратешком, политичком, регионалном одлуком неких комитета и слично већ спонтаном потребом људи који су желели нешто да направе и ја то апсолутно подржавам. – нагласио је он.

Башта Фест помаже не само развоју културе већ и многим другим стварима, помаже да једно место постане занимљивије за живот и то је веома важно – завршио је Бјелогрлић своју изјаву за Дрина Инфо.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена