ЗЛАТИБОР: Земун – Слога (Б.Б.) 2 : 0

0 608

На игралишту код Језера јуче су одмерили снаге Земун и Слога из Бајине Баште у оквиру припрема за нову сезону. Неколико стотина окупљених гледалаца на Златибору имало је прилику да ужива у борбеној и на моменте веома атрактивној игри два тима.

Sloga pred utakmicu sa Sevojnom

У садржајној игри, нови прволигаш савладао је добру екипу из Бајине Баште. Рашковић је у 8. минуту фаулиран у шеснаестерцу Слоге али судија се није огласио. У 27. минуту Јањић је примио лопту на десној страни и са 18 метара погодио супротан угао.Слога је запретила у 37. минуту преко Савкова, а најближа изједначењу била је у 50. минуту када је Марко Божић погодио стативу. Тражили су Бајинобаштани, у 57. минуту једанаестерац али се судија поново није огласио.

Могла је слога до изједначења у 78 минуту преко Јаковљевића али није био прецизан. Коначан резултат поставио је Ђуричин у 81. минуту после лепе асистенције Јеремића, заобишао је голмана и убацио у мрежу. Треба нагласити да због повреде први гломан Слоге Голубовић није брани што се осетили у сигурности задње линије Бајинобаштана.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена