Завршен пројекат „Зелена баријера“

0 465

Пројекат „Зелена баријера“ који уз подршку  „Траг фондације“ реализује УГ „Еко-планери“ приведен је крају. После низа активности на реализацији пројекта дошло се до завршне фазе. Оно што свакако привлачи највише пажње локалног становништва, јесу два лепо уређена тематска парка у селима Гвоздац и Бачевци.

– Слажем се да најлепши део пројекта представљају ова два тематска парка, која су претворена у леп кутак како за локално становништво, тако и за туристе којих је у овим крајевима све више. Међутим треба нагласити значај пошумљавања критичних тачак у овим месним заједницама али и свакако едукацију локалног становништва. Свеукупно мислим да је пројекат био веома успешан. Овим путем желим и да се захвалим Траг фондацији која је подржала овај пројекат.  – каже Милош Јелисавчић из УГ „Еко-планери“

Bacevci 37

– Ово је заиста лепа ствар за наше село, остаје нам један лепо уређен кутак. На овом месту иначе наши мештани славе сеоску славу, тако да ће нам ове клупице и паркић веома добро послужити. Надам се да ће ова акција покренути све нас да мало порадимо на уређењу зграде месне заједнице али и других заједничких простора. – рекао је Видан Павловић, мештанин села Гвоздац.

Gvozdac 26

Нама као редакцији остаје да похвалимо активизам ових људи који су реализовали пројекат, уз наду да ће у будућности бити вишe оваквих дешавања, која доносе конкретан бољитак у локалну заједницу.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена