УЖИЧКИ ПОБЕДНИК: Омладинац блиста и у Карате федерацији Србије

1 488

Протеклог викенда у Ужицу је у организацији Карате савеза уже Србије и Карате клуба Ужице организован 8. традиционални карате турнир „Ужички победник 2015“. На овом великом турниру учествовало је 27 клубова са 380 такмичара. Карате клуб Омладинац из Бајине Баште наступао је са седам такмичара и на овом, првом турниру по повратку у Карате федерацију Србије, забележио одличне резултате.

Миленко Ордагић
Миленко Ордагић

Свих седам такмичара Омладинца се окитило медаљама и тако показало да ће и у такмичењима под окриљем Карате федерације Србије наставити да нижу успехе. Злато је освојила Анђела Ивановић у категорији ката код пионирки док су Јован Његић и Дајана Мочевић освојили сребрне медаље у борбама у категорији јуниора односно јуниорки. Стефан Благојевић је био други у борбама кадета до 57 килограма а Ђорђе Радовановић у истој категорији у борбама до 63 кг.  Код пионира у катама Кристина Петковић је  освојила сребрну медаљу а Никола Нешковић бронзу.

Тренер Карате клуба „Омладинац“ Миленко Ордагић каже за наш портал да је изузетно задовољан како резултатима тако и приказаним знањем својих такмичара. „Ово нам је први турнир у јесењем делу првенства а такође и први турнир од повратка у такмичарски систем Карате федерације Србије. Освојене медаље показују да смо на правом путу али свакако ће нам требати још пар месеци да се у потпуности прилагодимо условима такмичења у Карате федерацији Србије. Желим да похвалим турнир „Ужички победник“ јер је био веома квалитетан и посећен а не сумњам да ће такмичари Омладинца тек низати успехе и медаље на наредним такмичењима“ – истиче Ордагић.

Дрина Инфо портал

1 коментар
  1. Sve za casnu i postenu Bajinu Bastu каже

    Bravo majstore!!!Cekamo sada olimpijsku medalju od tebe. To treba da bude zajednicki projekat svih, da i BB dobije medalju sa Olimpijade. Hvala ti zbog sve dece koju si pravilno izveo na put.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена