Трибалионци из Бајине Баште на највећој трци са препрекама у Словенији

0 566

Словенија. Национални парк Триглав. Покљука. Овиратлон. Десет километара савршене природе и 35 сјајних препрека од којих вам адреналин експлодира још на самом старту. Сасвим довољан разлог да неко од  „трибалионаца“ из Бајине Баште превали пут до Словеније и опроба се у овој авантури! Овога пута је то био Милоје Милосављевић, најмлађи трибалионац, са довољно година да самостално учествује на тркама са препрекама.

IMG_2535

„Трка је била одлично организована! Учествовало је око две хиљаде такмичара из осам земаља. На стази од 10 километара, кроз фантастичне пределе Националног парка Триглав, било је постављено 35 атрактивних препрека. Сами терени Триглава и Покљуке су изазов за себе, а када се томе додају и препреке, онда је авантура загарантована! Стазу сам завршио за 1h и 10 минута И задовољан сам постигнутим резултатом” – истиче Милоје.

IMG_2533

“У наредном периоду следе озбиљне припреме за Трибалион  на Тари, који је у септембру, а у плану је и један “trifecta викенд” Спартан трке, највероватније у Чешкој у октобру, са остатком Трибалион тима.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена