STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUE: Најјачи људи света се такмиче на Златибору

0 267

2. јула 2016. на Краљевом тргу на Златибору биће одржано такмичење светске STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUE – најзначајније светске лиге у овом спорту. Учешће су потврдили најјачи људи 12 светских земаља, међу којима је и светски шампион Мартин Вилдауер из Аустрије.

Стронгмен Златибор насловна

Такмичење почиње у 14 часова, дисциплином TRUCK PULL (вучење камиона, на другој страни језера у односу на Краљев трг), а свечано отварање је у 16 на бини на Краљевом тргу где ће на платоу трга бити организоване преостале дисциплине: LOG LIFT REPS, FRAME WALK, FORWARD HOLD, DEADLIFT CARS, CONAN WHEEL WITH GIRLS.

Strongman Champions League
Strongman Champions League

Осим изузетно атрактивног спортског програма ово је и својеврсна презентација Златибора и туристичких потенцијала Србије. Домаћини такмичења су СО Чајетина и Туристичка организација Златибор. Реч је о светском спортско-такмичарском програму чији основни циљ јесте испитивање физичких могућности људског тела у смислу снаге и издржљивости. “Најјачи” људи из целог света демонстрирају да је правилном вежбом могуће “померити планину”, односно да човек може да подигне терет од 500 кг, вуче камион од 20 тона… Емисије се снимају у 15 до 20 држава у току године, на више континената а више о тамкичењу можете видети овде.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена