СПОРТСКИ САВЕЗ БАЈИНЕ БАШТЕ: Ракић поново председник

0 1.202

На данашњој редовној изборној седници Спортског савеза Бајина Башта изабрани су нови органи управљања. Нови стари председник је Петар Ракић, а поред њега изабрани су и чланови Управног и Надзорног одбора Савеза.

Ракић са потпредседником и члановима УО

Седници је присуствовало двадесет представника спортских клубова који су једногласно подржали предлог верификационе комисије за председника Спортског савеза чији мандат ће трајати четири године. Петар Ракић се захвалио на подршци и предлажући чланове Управног и Надзорног одбора нагласио да ће они и даље радити као добар тим и настојати да остваре још боље резултате.

Такође једногласно изабрани су Милош Чолић, Душан Тришић, Дејан Тимотијевић, Јован Крњић, Раде Јосиповић као чланови и Миломир Недељковић као потпредседник Управног одбора. Надзорни одбор чиниће Милош Стаменић, Марко Живановић и Милош Ђунисијевић.

На данашњој седници је представљен и детаљан извештај о раду Спортског савеза Бајина Башта у претходном периоду. Презентујући извештај Дејан Тимотијевић је нагласио, а већина присутних се сложила да је начињен видан напредак у раду, како са професионалним спортистима тако и са млађим категоријама, a пре свега са школском и предшколском децом. За више ствари, а посебно за организацију Мини сајма спорта бајинобаштански спортски савез је добио похвале од Спортског савеза Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена