Спектакл Маје Беровић у сусрет Новој години на Златибору

0 31

Други у низу новогодишњих концерата које за све посетиоце и мештане златне планине организују општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, концерт Маје Беровић, био је један прави „мали“ спектакл и диско на отвореном.

Фото извор: www.zlatibor.org.rs
Фото извор: www.zlatibor.org.rs

Популарна Маја, која уз године у годину бележи константан успон у каријери и практично суверено влада једним делом естрадне сцене, иако први пут на отвореној златиборској сцени крај језера и температури у минусу, брзо је овладала атмосфером на Краљевом тргу и хиљадама окупљених обожавалаца приредила ноћ за памћење.

Фото извор: www.zlatibor.org.rs
Фото извор: www.zlatibor.org.rs

У пратњи плесача и кроз занимљив и атрактиван музичко-сценски наступ, Маја је изводила своје велике хитове. „Чиме ме дрогираш“, „Харем“, „Право време“, Нисам нормална“, „Девојачко презиме“, „Џин и лимунада“, „А то ме ради“, „Дилајла“, „Дечко за провод“, и тако наставила и убрзала вртлог добрих вибрација Дејана Петровића и Биг Бенда из предходне ноћи, који у виду доброг провода краси златну планину увек на прелазу из старе у нову годину.

Млада публика из стиха у стих је пратила диву данашње музике, и сваку песму испраћала великим врисцима и скадирањем, а саму кулминацију концерт је имао у Мајином интерпретирање песме „Ђурђевдан“.

Серија новогодишњих концерата и славља на Златибору наставља се у ноћи дочека концертом легенде народне музике, Мирослава Илића, док ће свој завршетак имати у првој вечери Нове 2020. када ће репризу дочека у свом рок стилу приредити „Ван Гог“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена