РАСПОДЕЛА СРЕДСТАВА: Слоги три- осталима седам милиона

0 379

Из буџета општине Бајина Башта за потребе финансирања спортских клубова у 2015.години биће издвојено 12 милиона динара. Скупштина Спортског савеза на седници од 20. марта прихватила је предлог да се од тога два милиона утроше за измирење ранијих дугова према клубовима, да три милиона припадне Фудбалском клубу Слога, а да седам милиона динара искористи се за активности осталих клубова са подручја бајинобаштанске општине.

Седница СС Бајина Башта
Седница СС Бајина Башта

-Наша делегација била је код челних људи општине где смо догворили стратегију финасирања спортских потреба. Сви клубови имаће могућност да се несметано такмиче у својим лигама јер ће им бити обезбеђени финасијски услови за те активности. Водиће се рачуна о сваком динару и сваки утрошак биће оправдан. Напоменуо бих да наше спортисте ове године чека учешће на Међуопштинским омладинским спортским играма, полуларним МОСИ, у Пожеги. Оне ће трајати од 8-12. јула. У плану је такмичење у петнаест спортова као и такмичење лица са посебним потребама у четири спорта- рекао је, између осталог, предсдник Општинског спортског савеза Саша Бјеличић.
Овакав предлог расподеле средства прихватили су сви чланови Скупштине , осим Зорана Радовановића. Овај представник ФК Соко затражио је смену секретара ОСС Драгомира Секулића, тврдећи да селективно уноси дискусије у записник и крши Статут. Предлог није наишао на подршку, имао је укупно два гласа, па није ни стављан на дневни ред.
Селектор државне рпрезентације у кајаку на дивљим водама дициплина спуст Милан Мандић, уједно тренер КК Дрина, предложио је да се при ОСС оформи Дициплинска комисија што је Скупштина ове спортске асоцијације прихватила.

В.М.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена