Први сајам спорта у Бајиној Башти

0 304

Први сајам спорта у Бајиној Башти одржава се у понедељак 09. априла на главној улици у времену од 17 до 20 часова. Идеја Спортског Савеза Бајине Баште је да понуди деци избор спорта, да зближи спортисте из града у Подрињу и пружи могућност самим клубовима да се прикажу на најбољи могући начин и тако привуку нове чланове.

Фото: Промо
Фото: Промо

– Ово је посебна прилика да наши суграђани виде спортисте Бајине Баште на једном месту, за сада је учешће узело 18 клубова који ће испред својих штандова имати прилику да се презентују и прикажу свој минули рад као и да привуку пажњу деце која се још нису определила за неки спорт. Према нашим информацијама клубови су озбиљно схватили овај сајам и са великом радошћу прихватили наш позив. – каже за Дрина Инфо Дејан Тимотијевић испред Спортског савеза Бајине Баште.

– Наши суграђани имаће прилику да виде на делу каратисте, фудбалере, кошаркаше, атлетичаре, кајакаше, боксере, стрелце, шахисте, гимнастичаре, релисте,  картинге, школице спорта…Очекујемо велики број учесника и надамо се великом броју деце на улицама који ће имати прилику да пробају све интересантне ствари на штандовима наших спортиста. Још једном позив свима да подрже нашу акцију и буду део сајма спорта који ће се надамо се одржавати традиционално у нашем граду. – наглашава Тимотијевић уз мото овог сајма „Дођи и изабери спорт за себе!“

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена