ПРЕТЊЕ БАЈИНОБАШТАНИНУ: Фудбалеру Радничког претили да ће пуцати у њега!?

0 347

Када сам ушао у свлачионицу, један играч је плакао. Мислим да није примерно да се са њихове клупе чују речи које је спортски директор упутио једном мом играчу – рекао је Нешко Миловановић, тренер Крагујевчана, после утакмице с Вождовцем.

Фудбалеру Радничког из Крагујевца, прича се да је у питању Владимир Јашић, за време утакмице против Вождовца прећено му је да ће му пуцати у ноге и колена?!

Владимир Јашић
Владимир Јашић

Истинитост инцидента потврдио је и Нешко Миловановић, тренер Радничког, на конференцији за новинаре.

– Када сам ушао у свлачионицу, један играч је плакао. Мислим да није примерно да се са њихове клупе чују речи које је спортски директор упутио једном мом играчу – рекао је Нешко и додао:

– Тај фудбалер ми је рекао да се због тог срамног понашања неће више појављивати у Радничком. Покушао сам да га смирим, то је човек који има 30 година и за то време није доживео овакве речи – рекао је Миловановић.

Искусни Јашић, некада капитен Вождовца, каже да му је прећено од стране лица у цивилу, који је рекао да ће му пуцати у одређене делове тела, „небитно да ли је у Крагујевцу, Београду, или било ком другом месту“.

Но, прилично невероватно звучи и прича тренера Вождовца, који, тако делује, није ни покушао да „одбрани“ спортисту већ га је и „напао“.

– До инцидента је дошло у набоју емоција. Није то дошло само са једне стране, већ итекако и од играча који је био и капитен нашег тима, а ни једне секунде није остао дужан – рекао је Зоран Милинковић.

Подсетимо, један фудбалер је већ „отеран“ из фудбала. С посла. Реч је о Жарку Удовичићу, некадашњем фудбалеру Новог Пазара, који је примио претње смрћу након промашеног пенала против Рада и коме су навијачи у свлачионици показивали пиштољ.

 

Извор: supersport.rs

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена