Отворен 6. Башта фест

0 895

Интернационални фестивал кратког играног филма Башта фест, фокусиран на филмове са аутентичним и квалитетним глумачким остварењима,одржава се шести пут од 4. до 7. јула у Бајиној Башти. Фестивал је отворила глумица Исидора Симијоновић, звезда ТВ серијала “Јутро ће променити све” и “Убице мога оца”.

Фото: Дрина Инфо
Фото: Дрина Инфо

Исидори Симијоновић су се испред великог филмског платна на отвореном придружили директор Башта феста Јован Јелисавчић и уметничка директорка Маја Шуша, који су се захвалили свима који су омогућили да се фестивал догоди.

Фестивал је почео такмичарским програмом, а након тога публика се преселила у парк “Борићи”, где је наступио DJ Shoomadisco.

Фото: Дрина Инфо
Фото: Дрина Инфо

Програм 6. Башта феста обухвата 24 кратка играна филма из целог света, а на затварању на језеру Перућац биће приказано дебитантско дугометражно остварење младог редитеља Рашка Миљковића “Злогоње”. На затварању ће бити додељене фестивалске награде.

Подршку Башта фесту сваке године дају и велика глумачка имена, а након Драгана Бјелогрлића и Бранислава Лечића, ове године је фестивал у Бајиној Башти својим присуством и обраћањем на отварању подржао и Небојша Дугалић.

Фото: Дрина Инфо
Фото: Дрина Инфо

Улаз на све фестивалске програме је бесплатан.

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена