ОШ „Свети Сава“ подржала рад Хуманитарне организације „Доброчинитељ“

0 50

Новооснована хуманитарна организација „Доброчинитељ“ из Бајине Баште већ је иницирала више акција помоћи материјално угроженим породицама из ове општине а у тим њиховим напорима помоћ поред појединаца пружио им је и колектив ОШ „Свети Сава“.

Извор: ОШ "Свети Сава"
Извор: ОШ „Свети Сава“

Колектив ове школе се труди да активно развија толеранцију и хуманост, пружајући ученицима на тај начин подршку развоју личности, као и прихватању иницијативе друштвене заједнице у утврђивању и остваривању заједничких интереса, стварајући атмосферу међусобног поверења и позитивне социјалне климе. Колектив ОШ „Свети Сава“ овог пута је иницирао новчану донацију Хуманитарној организацији „Доброчинитељ“ и изразио спремност да учествују у волонтерским акцијама ове организације.

Иначе текући рачун за донаторе Х.О. „Доброчинитељ“је отворен на име организације у Банци Поштанскa штедионицa:  200-3091670101917-33  Сврха уплате: Донација ради остваривања регистрованих циљева организације.

ХО Доброчинитељ насловна

Званична ФБ овог хуманитарног удружења је Х.О. Доброчинитељ а Инстаграм страница dobrocinitelj_bb  На овим друштвеним мрежама удружење извештава о акцијама и транспарентности прилива и одлива новца са рачуна.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена