ОПШТИНСКО ВЕЋЕ: Јелена Филиповић нова начелница

1 332

На последњој седници Општинског већа, на предлог Петра Петровића,  донета је једногласна одлука да нова начелница Општинске управе општине Бајина Башта буде Јелена Филиповић, правница са положеним правосудним испитом. Она се, заједно са још девет кандидата, јавила на раписани конкурс за то радно место, које је остало упражњено јер је досадашња начелница Слободанка Рајаковић дала оставку из личних разлога. Од девет пријављених кандидата сву потребну документацију доставило је само четворо кандидата.
Веће је усвојило записнике са шест ранијих редовних и ванредних седница овог органа па је потом разматрало више тачака дневног реда. Једна се односила на Извештај о извршењу буџета општине за првих шест месеци ове године. Истакнуто је да се буџет пуни према очекивањима, да је последњих месеци већи прилив средстава и да, ако се тако настави, његово извршење ће се кретати близу 90 посто у односу на план. Чланови ОВ размотрили су ребаланс буџета ЈКП „Дубоко“ Ужице, прихватили га, као и извештај о раду Предшколске установе Невен и његов план рада за 2015/16.годину. Прихваћен је предлог нацрта Одлуке о успостављању сарадње између општине Бајина Башта и руског града Звенигорода. Веће је размотрило и донело одлуке по жалбама грађана и њиховим захтевима за помоћ, као и захтеве неких установа и предузећа.
В.М.

1 коментар
  1. Jankovic каже

    Posto sam danas bio kod gospodje u kancelariji Jelene Filipovic nije me udostojila ni sa dobar dan a kmoli da sednem.Na moj zahev dobjo sam ne adekvatan odgovor sa povisenim tonom i aroganciom, sa izgovorom da nema vremena, i napustila kancelariju.Otiso sam ponizen sa istim problemom.Gospodji nije prv put takvog ponasanja to je isto uradila sa mojom snajom i sinom u novebru gde nisam im verovao. Hvala Jankovic.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена