ОК ДРИНА: Тријумфални завршетак сезоне

1 13

Пионири и сениори ОК Дрина у недељу од 15 часова, у Спортској хали у Бајиној Башти играју последње утакмице у овој сезони. Прва је на програми пионирска селекција која се у утакмици против Буковица путева из Ивањице бори за учешће на полуфиналном турниру првенства Србије. У случају максималне победе од 3:0 пионири ће се пласирати на завршни турнир, а то практично значи пласман међу 16. најбољих екипа у Србији.

-Пласман на полуфинални турнир је веома велики мотив за моју екипу да у овој утакмици пружимо  максимум. Ствари су се тако поклопиле да нам ова последња утакмица у сезони одлучује о свему, тако да позивам публику да пружи подршку овим младим момцима и да сви заједно дођемо до овог заиста великог успеха за наш клуб. – каже за наш портал Дарко Лечић, тренер пионира.

ОК Дрина
ОК Дрина

Други део недељног програма резервисан је за сениоре. Наиме, одмах након завршетка утакмице пионира, сениори ће одиграти своју утакмицу против ОК Прибој. Сениорска екипа је већ обезбедила прво место у лиги и пласман у виши ранг такмичења. У недељу ће представник савеза свачано уручити победнички пехар екипи из Бајине Баште.

– Ово је изузетан крај сезоне за наш  клуб. Практично сви зацртани сиљеви су и остварени. У првој сезони постојања сениори су прошли у виши ранг а уверен сам да ће се и пионири пласирати на полуфинални турнир, што резултатски  ову такмичарску сезону чини савршеном. Међутим оно што ћу посебно истаћи јесте успешан почетак рада школе одбојке што нам даје за право да и у будућности очекујемо добре резултате. Желим да се захвалим свим људима у клубу, спонзорима и свима онима који су на било који начин допринели успеху нашег клуба. – рекао је Душан Миловановић, председник ОК Дрина.

Остаје нам још да позовемо публику да се у недељу од 15 часова у што већем броју окупи у спортској хали и пружи злата вредну подршку одбојкашима. А после тога може и да се слави.

1 коментар
  1. Sve za casnu i postenu Bajinu Bastu каже

    Uz Vas smo u nedelju!!!

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена