Огласите ваш смештајни објекат потпуно бесплатно

0 314

Туристички портали Србије www.gdenaodmor.rs, www.seoskiturizam.rs и www.zlatiborepitajtaru.rs покренули су акцију, још половином фебруара месеца, бесплатног оглашавања на њиховим сајтовима са слоганом #SrbijaMojOdmor.

Фото: Промо
Фото: Промо

Србија је предивна земља и у њој много шта треба да се види и обиђе. Предивна природа, реке, планине и језера су једно од наших туристичких дестинација којима треба да се поносимо. Са овом идејом смо кренули у обилазак Србије и схватили да је наша земља неистражено благо које треба видети. Идеја бесплатног оглашавања на сајтовима је потекла баш из разлога промоције Србије и њених чари. Хтели смо да спојимо наша искуства са обилска дестинација и да понудимо будућем госту смештај у том месту. Не само смештај, већ и нешто више од одмора, то су обично коментари који долазе до нас са наших портала. Ово су речи власника сајтова Бојана Kраговића и Владимира Kовачевића.

На поменутим сајтовима је веома лако поставити смештај. Прилагођени су крајњем кориснику. Смештај се поставља из две фазе. Прва је регистрација и логовање на сајт као и попуњавање генералија на профилу. Друга фаза је постављање објекта са свим уписаним подацима. Још једна лепа вест долази од администратора сајтова. Довољно је Ваш оглас поставити на једном од сајтова а након неког времена оглас се пребацује на све сродне сајтове за оглашавање.

Kако се огласити на сајтовима: Upusto GdeNaOdmor, Upustvo SeoskiTurizam

Акција бесплатног оглашавања на наведеним сајтовима траје до 31.12.2020.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена