Обука запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

0 917

У оквиру пројекта „Јавна својина за развој јавног сектора“, у току је дводневна обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

IMG_20200224_121137

Након реализације дводневне обуке у Бајиној Башти, иста ће бити организована за запослене у градској управи Ужице који се баве управљањем јавном имовином града и заинтересоване запослене у јавним предузећима која су корисници имовине града Ужица.

Након реализације обука на тему процене рачуноводствене вредности јавне имовине, кроз пројекат ће бити реализоване обуке на тему процене кориснисности постојеће јавне имовине за обе локалне самоуправе.

Реализацијом обука, запослени у јавном сектору Ужица и Бајине Баште ће унапредити своја знања и вештине када је реч о процени и упису рачуноводствене вредности јавне имовине у буџетске системе али и стручна знања када је у питању управљање имовином.

Пројекат „Јавна својина за развој јавног сектора“, који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена