Наградна анкета и поклони за посетиоце штанда Бајине Баште на Сајму туризма у Београду

0 496

У халама Београдског сајма одржаће се од 23. до 26. фебруара 2023. године 44. Међународни сајам туризма, најзначајнија туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи.

Очекује се да ће на Сајму туризма наступити више од 25 земаља широм света, попут Грчке, Бугарске, Словеније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Турске, Туниса, Kипра,  Црне Горе и Северне Македоније, а ове године своју туристичку понуду први пут ће представити земље попут Алжира, Бурундија, Kамеруна, Обале Слоноваче, Габона, Екваторијалне Гвинеје и Занзибара. Kина је земља домаћин овогодишњег Сајма.

На Сајму ће традиционално учествовати српске туристичке организације, туристичке агенције, удружења, хотели, туристички центри и међународни тур-оператори.

Велики штанд Туристичке организације „Тара-Дрина“ Бајина Башта налази се у хали 4 у оквиру заједничког штанда на коме се представља туристичка регија западна Србија.

Штанд Бајине Баште на прошлогодишњем Београдком сајму

Као што је била пракса и претходних година на штанду Бајине Баште заједно наступају сви најзначајнији туристички субјекти са територије ове општине. На једном месту посетиоци ће током сајма имати прилику да виде најновију понуду Националног парка Тара, Војне установе „Тара“, туристичких агенција из Бајинe Баште, хотела и категорисаног приватног смештаја, да пробају најпознатије брендове ракија из овог краја, као и да се упознају са могућностима за бројне активности у природи које пружа дестинација Тара Дрина Бајина Башта.

Посетиоце штанда Бајине Баште очекује обиље нових промотивних материјала, а  посебан акценат ће бити стављен на промоцију Бајине Баште као града ћирилице. Поред нове штампане публикације која доноси десет најважнијих разлога због којих је Бајина Башта град ћирилице, на великој фотографији на штанду ће бити приказан древни манастир Рача,  центар чувене преписивачке и књижевне школе, уз поруку „БАЈИНА БАШТА ПРЕСТОНИЦА ЋИРИЛИЦЕ“.

Сликом на штанду се представљају и природне вредности дестинације Тара Дрина Бајина Башта уз панораму језера Заовине и језера Спајићи из ваздуха чији аутор је познати бајинобаштански фотограф Ненад Марић. На слици на штанду ће бити представљен и нови видиковац Зеленика и Бајина Башта као срце Подриња.

Све посетиоце штанда Бајине Баште очекује могућност да освоје вредне награде које ће бити дељене у оквиру наградне игре која ће бити организована током трајања сајма. Наградна анкета за посетиоце има занимљива питања везана за овај део Србије, а вредне награде су припремили Туристичка агенција „Таратурс“, Национални парк „Тара“, Туристичка организација „Тара-Дрина“, манифестације Дринска регата“ и „Ћирилична Баштина“ као и Андрићград из Републике Српске. Бајинобаштани позивају све посетиоце Сајма туризма да узму учешће у наградној анкети и прате извлачење награда које ће бити организовано последњег дана Сајма.

Наградна анкета за све посетиоце штанда Бајине Баште

Кроз промотивне материјале на Међународном сајму туризма у Београду биће представљене и највеће и најзначајније манифестације које се одржавају ове године у Бајиној Башти, док ће на лед екранима премијерно бити приказани нови видео спотови дестинације за ову годину.

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена