НА ПРАГУ ПОЛУФИНАЛА: Одбојкаши декласирали Таково

0 22

У сјајној атмосфери у спортској хали у Бајиној  Башти, изузетно сигурном и надахнутом игром, пионири О.К. „Дрина“ декласирали су вршњаке из Горњег Милановца резултатом 3:0. Победом над директним ривалом за друго место у лиги, наши одбојкаши направили су огроман корак ка пласману на полуфинални турнир првенства Србије.

– Играли смо веома добро и организовано и сасвим заслужено победили. Били смо веома мотивисани за ову утакмицу јер нам је екипа Такова директан ривал за друго место. Надам се да ћемо до краја првенства остати на овој позицији и изборити пласман на полуфинални турнир државног првенства. Такође бих хтео да се захвалим публици, која нас је својим навијањем све време носила до победе. – каже у једном даху Игор Кунчак, техничар домаће екипе.

До краја првенства остала су још два кола, са тим да екипа Такова има меч мање, и то против Ужица, које је до сада неприкосновено у овој лиги, без иједног пораза. Ако се све коцкице сложе младе Бајинобаштане гледаћемо у полуфиналу првенства Србије за пионире.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена