Музички програм 6. Башта феста

0 516

Уз музички програм Башта феста плесаћете до зоре под ведрим небом, уз најоригиналнија имена домаће музичке и клубске сцене. И све то – бесплатно! Шести Башта фест – интернационални фестивал кратког играног филма, одржава се од 04. до 07. јула 2019. Kао и претходних година, фестивал окупља најзанимљивије младе филмске ауторе, глумце и музичаре из читавог света на једном месту – у Бајиној Башти!

BF-muzici-2019s

Музички програм се одржава у парку „Борићи“, почиње одмах након пројекција филмова, од 00 h, сваке ноћи у току трајања фестивала.

У четвртак, 04. јула, слушаћемо Shoomadisca , у петак 05.јула – Bege Fank, који нам као што им и сама имена кажу доносе диско и фанк звукове!

Субота, 06. јул, резервисана је за Башта журку и Чола вече – вече песама нашег највољенијег певача – Здравка Чолића. За Ди џеј пултом су наш координатор музичког програма Стефан Савески и Небојша Илић Шоне, коиј чине Funk Technik group, који је редовни домаћин Башта журки.

Програм се завршава у недељу, 8. јула наступом најактуелнијих и (верујемо) најперспективнијих младих бендова Buč Kesedi и Šajzerbiterlemon!

Сви програми Башта феста дешавају се у Бајиној Башти – на отвореном и БЕСПЛАТНИ СУ.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена