КК СТУДЕНТ: Велики планови нове управе

0 470

Крајем прошлог месеца дошло је до промене комплетног руководства у Кошаркашког клуба „Студент“ из Бајине Баште. На чело клуба дошла је потпуно нова управа, са новим плановима, идејама и амбицијама. За председника клуба изабран је Милош Чолић,  професор спорта и физичког васпитања. Поред њега, у новоформираном Управном одбору клуба су још: Зоран Јовановић, који је уједно и спортски директор клуба,  затим Марко Илић, Михаило Селаковић, Дарко Миливојевић и Марко Јовановић.

Student

– Дошли смо у клуб са великом жељом да кошарка у Бајиној Башти настави да живи. Ситуација у клубу је генерално прилично компликована али ми полако хватамо конце и почињемо са консолидацијом у свим сегментима. За сада нам је основни циљ да консолидујемо финансије и  обезбедимо нормалне услове за тренирање и такмичење свих слекеција клуба. Покушаћемо да обезбедимо опстанак сениорске селекције у Првој регионалној лиги  Србије, што неће бити нимало лак задатак. – каже за наш портал Милош Чолић, нови председник клуба.

На слици: Милош Чолић, Фото: Приватна архива

Уз промене у Управи дошло је и до озбиљних промена у тренерском кадру. Филип Пајевић ће заједно са Бранком Петронијевићем водити бригу о млађим селекцијама у клубу, док ће се о првом тиму старати Јован Арсеновић и Милутин Станић.

– Идеја нове Управе клуба јесте да се пуна пажња посвети раду са млађим категоријама. Правилан и стручан рад са децом је основ за стабилан развој клуба у смислу играчког кадра. У том смислу, трудићемо се и да што више наших млађих играча убацујемо у рад са првим тимом. У будућности ће домаћи играчи бити окосница првог тима и надамо се да ћемо успети да вратимо Бајину Башту у пуном сјају на кошаркашку мапу Србије.-  каже Чолић.

У клубу планирају и доста активности на пољу маркетинга, прикупљању спонзора и промоцији клуба. Надамо се да ће ови млади људи успети да истрају у својим настојањима да у пуној мери оживе кошарку у Бајиној Башти, јер то овај спорт и овај град заслужују.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена