KK Студент опстао у Првој регионалној лиги група Запад!

0 511

Након дуго ишчекивања коначно је стигла коначна одлука о останку КК Студент у Првој регионалној лиги група Запад. После пуно перипетија проузрокованих епидемијом вируса корона, радосна вест стигла је на адресу клуба.

– Ово је изузетно значајна вест за нас коју смо дуго ишчекивали. Овакав позитиван исход је прави ветар у леђа за нашу сениорску екипу. У наредну сезону улазимо значајно ојачани али и ослоњени углавном на домаће снаге. Окосницу тима чиниће момци из Бајине Баште а једино ако се укаже потреба довешћемо једног или два играча са са стране. Циљ нам је да у наредним годинама афирмишемо што више младих играча из Бајине Баште, који ће понети главни терет у сениорској екипи. Што се тиче неких такмичарских амбиција у наредној сезони, идеја је да такмичење завршимо у горњем делу табеле.- каже Милош Чолић, нови председник клуба.

На слици: Милош Чолић, Фото: Приватна архива
На слици: Милош Чолић, Фото: Приватна архива

Након завршетка епидемије вируса корона све млађе узрасне категорије кренуле су са тренажним процесом. Школу кошарке води Бранко Петронијевић, јуниорску и сениорску екипу води повратник из Кине, Милутин Станић док пионирску и кадетску селекцију води Филип Пајевић. Тренинзи се одвијају на отвореним спортским теренима у СРЦ „Браћа Милутионовић“.

На новој управи на челу са Милошем Чолићем и Зораном Јовановићем је веома тежак задатак да обезбеде финансијску стабилност клуба и омогуће адекватне услове за несметано функционисање.

– Пред нама је изузетно тежак период. За кратко време смо успели да решимо озбиљне финансијске проблеме које смо наследили али је неопходно уложити велики напор у обезбеђивању средстава за несметано функционисање клуба. Контактирали смо заиста доста привредника и надамо се да ће наши апели уродити плодом и да ћемо обезбедити довољно средстава кроз спонзорства. Заиста имамо велике амбиције и надамо се да ћемо квалитетним радом са млађим категоријама обезбедити залог за будућност бајинобаштанске кошарке- завршава Чолић.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена