КК „СТУДЕНТ“: Одличан старт сезоне!

0 726

Након победе на отварању сезоне прозив екипе KK  М015 из Шапца, екипа Студента остварила је и другу победу на гостовању у Лозница. Домаћи тим побеђен је резултатом 77-81. Екипа Студента, под вођством тренера Милутина Станића, приказала је веома зрелу и добру игру током целог меча. Најбољи у гостујућој екипи били су Селаковић, Пантелић и Ћубић, док је на овој утакмици своје прве минуте у дресу Студента уписао и Јован Божовић, најновије појачање на позицији центра.

Радост после победе у Лозници

– Овакав почетак сезоне  даје нам за право да се надамо добром резултату у овогодишњем такмичењу. Побеђене су две веома озбиљне екипе и надамо се да ће се овај тренд наставити већ у недељу, када нам у госте долази екипа из Ивањице. Очекујемо долазак још два појачања у наредном периоду, што би у великој мери ојачало тренутни састав. Реч је о Страхињи  Ђенадићу из Ужица и Луки Стокићу из Београда. – каже за наш портал Милош Чолић, председник клуба.

Нова управа клуба успела је да, у кратком року, консолидује финансије и клуб стави на здраве ноге.

– Заиста велику захвалност дугујемо свим људима и фирмама који су нам помогли да клуб нормално функционише.  Пре свега огромну захвалност дугујемо предузећу Роломатик, које је и генерални спонзор клуба. Такође морамо споменути и предузеће Инком, Млекару Спасојевић, Залагаоницу Кеш чек, предузеће Хидромакс али и све друге фирме и појединце који су на било који начин помогли клуб. То нам је прави ветар у леђа и потрудићемо се да одговорним радом и добрим резултатима на најбољи начин репрезентујемо наш град. – наставља Чолић.

У наредном колу „Студент“ је домаћин екипи Ивањице. Утакмица се игра у Спортској хали у Бајиној Башти са почетком у 17 часова. Такође, наредног викенда своја такмичења почињу кадети и јуниори који своје утакмице играју у петак.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена