КК ОМЛАДИНАЦ: Каратисти одлични на најважнијем националном такмичењу

0 915

Kрагујевац је протеклог викенда био домаћин два национална карате такмичења. Млађи сениори из целе Србије су наступали на Трофеју Србије, а кадети и јуниори на Првенству Србије. Чланови КК „Омладинац“ из Бајине Баште имали су одличан наступ и са најзначајнијег такмичења у Србији у Подриње су донели прегршт медаља.

Екипа кадеткиња  у саставу Анђела Ивановић, Маја Додић, Велентина Максимовић и Маша Селинић, након одличног наступа и четири победе и једног пораза освојила је бронзану медаљу.
Анђела Ивановић је имала изванредан наступ, забележила пет победа и уз један пораз освојила бронзу у категорији кадектиње -54 кг. Јана Печеница је након три меча освојила златну медаљу у категорији кадеткиње – 54 кг Б класа, док је Маша Селинић у истој категорији освојила сребрну медаљу.

Валентина Максимовић је у категорији кадеткиње -54 освојила 3. место. Сара Радовановић, Маја Додић и Татјана Максимовић у својим категоријама нису освојиле медаље, али су одрадили неколико изузетно добрих борби. У недељу је наступала Валентина Вуковић и у категорији јуниорке +59 кг након три меча освојила бронзану медаљу.

– Веома сам задовољан наступом свих наших такмичара на државном првенству, ово је по мени један од укупно гледано најбољих наступа у последњим годинама, мечеви су били изузетно квалитетни, а наши такмичари су применили све оно што смо увежбавали. У изузетно јакој конкуренцији наше каратискиње су показале   квалитет и видело се да се исплати озбиљан рад  и труд који се улаже на тренинзима. Сви знамо да је ова година специфична по много чему па смо ми и тренирање морали да прилагодимо тим условима али и поред свега тога резултат није изостао. Већ следећи викенд нас очекује још једно велико и озбиљно такмичење „Трофеј Србије – Београдски победник“. – каже за Дрина Инфо Миленко Ордагић, тренер КК „Омладинац“

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена