КАРАТЕ: Жетва медаља КК „Омладинац“

0 344

Минулог викента бајинобаштански карате клуб „Омладинац“ узео је учешће на чак три турнира.

Најпре је у суботу одржан турнир у Ужицу уз учешће око 350 такмичара. „Омладинац“ је имао 13 својих представника који су остварили изванредне резултате.

Златну медаљу у катама освојила је Сара  Филиповић, док су се златним одличјима у борбама окитили Анђела Ивановић, Маша Селинић  и Валентина Вуковић, која је уједно проглашена и за најбољег такмичара на турниру.

Сребрне медаље освојили су Сара Филиповић, Јана Филиповић и Лука Ђокић, док су бронзани били Нина Росић, Валентина Максимовић, Сара Радовановић и Милета Глигић.

На слици: Турнир у Ужицу, Фото: Дрина инфо
На слици: Турнир у Ужицу, Фото: Дрина инфо

Потом је у недељу одржан и турнир у Будисави код Новог Сада за такмичаре у катама. Међу 350 такмичара било је и 6 бајинобаштана.

Медаље за „Омладинац“ освојили су: Лука Симић (2 златне медаље), Давид Марковић (злато), Ирена Додић (злато и бронза), Марта Живановић (сребро и бронза), Анђела Живановић (2 бронзане медаље) док је Ивана Лукић изгубила меч за медаљу.

На слици: Турнир у Будисави, Фото: Дрина инфо
На слици: Турнир у Будисави, Фото: Дрина инфо

Такође у недељу, у Пожаревцу, одржан је турнир у борбама уз учешчће око 250 такмичара са 8 представника „Омладинца“.

Златне медаље освојили су: Анђела Ивановић, Маша Селинић, Сара Радовановић, Лука Ђокић и Лука Лукић.

Златом су се окитила и две екипе, екупа кадеткиња (А. Ивановић, В. Максимовић, Т. Максимовић, М. Додић) као и екипа женских нада ( М. Селинић, С. Радовановић).

Сребрне медаље освојиле су Валентина Максимовић и Татјана Максимовић, дој је Маја Додић освојила бронзу.

На слици: Турнир у Пожаревцу, Фото: Дрина инфо
На слици: Турнир у Пожаревцу, Фото: Дрина инфо

– Иза нас је један напоран али итекако успешан викенд. Са три турнира у Србији донели смо прегршт медаља. Надам се новим успесима већ наредног викенда на труниру који се одржава у Краљеву.  Сви ови резултати су идефинитивна потврда квалитетног и посвећеног рада свих људи у клубу. – Каже Миленко Ордагић, председник КК „Омладинац“.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена