КАРАТЕ: Бајина Башта на Балканском првенству

0 1.138

Двадесето по реду, Балканско првенство у каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре, одржано је од 06.-08. децембра у Брежицама у Словенији. Учешће на овом шампионату изборило је преко 700 такмичара из 7 земаља. Боје Србије бранило је око 150 представника који су изузетно добрим разултатима успели да освоје 2. место у генералном пласману. Репрезентација Србије освојила је укупно 10 златних, 15 србрних и 14 бронзаних медаља.

На слици: Карате репрезентација Србије, Фото: Дрина инфо
На слици: Карате репрезентација Србије,
Фото: Дрина инфо

Оно што нас посебно радује, јесте чињеница да је Бајина Башта имала два представника на Балканском првенству. Анђела Ивановић је наступила у борбама у категорији кадеткиња док је Миленко Ордагић као тренер предводио репрезентацију Србију у Словенији.

На слици: Анђела Ивановић и Миленко Оргадић, Фото: Дрина инфо
На слици: Анђела Ивановић и Миленко Оргадић, Фото: Дрина инфо

– Изузетно сам задовољан наступом на Балканском првенству, најпре као тренер репрезентације а онда сигурно и као тренер КК „Омладинац“ и као Бајинобаштанин. Заиста је за понос чињеница да Бајина Башта, иако мали градић, има своје представнике на овако великим такмичењима. Сви у клубу свакодневно улажемо доста рада, труда и енергије и оваква такмичења су нам права сатисфакција. Наравно, настављамо за озбиљним радом па нас већ од 20. децембра на Тари очекују припреме за Европско првенство које се одржава у фебруару 2020. године у Будимпешти. – каже за наш портал Миленко Ордагић.

Овај садржај је суфинансиран из буџета општине Бајина Башта кроз пројекат производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Бајина Башта у 2019. години. 

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена