Фудбалски викенд:ПОБЕДЕ СЛОГЕ И ПЕРУЋЦА

0 702

Коло пре краја јесењег првенства у Запaдно моравској зони Слога је на трећем месту са заостаком од осам бодова у односу на водеће Таково и другопласирану Будућност из Ариља. Пробој на треће место омогућила јој је победа у Нoвој Вароши где су Бајинобаштани савладали Златар са 2:1. Познато је да Нововарошани тешко остају без бодова на свом терену. Овај пут морали су да се помире са тим јер је екипа тренера Владислава Росића знала да стигне до победе. У почеку није тако изледало јер је домаћин повео. Стрпљивом игром Подринци су чекали своје шансе и оне су дошле. Најпре је Милун Божић из пенала поравнао реултат, онда соло продором још једном погодио мрежу Златара. Слога је играла у саставу: Голубовић, Андрић, Милосављевић, Станић, Ж. Костадиновић, Јашић. Ивановић, М.Костадинвћ, Божић, Николић, Јанковић. У игру су улазили Стевановић, уместо Станића, Митровић уместо Ивановића и Петковић уместо Николића. Сезона се завршава идућег викенда. Слога ће бити домаћин Слоги из Сјенице.

Играчи Слоге Фото: Дрина Инфо
Играчи Слоге Фото: Дрина Инфо

ДЕРБИ У ПЕРУЋЦУ

У Перућцу је домаћин угостио комшије из Вишесаве. Био је то локални дерби који је и овај пут привукао доста гледалаца. Перућани су били знатно бољи па су сусрет окончали са 5:0. Након првих 45 минута, било је 3:0. Истако се Малешевић са три гола, по један су дали Јаковљевић и Максимовић.

Перућац - Вишесава Фото: Дрина Инфо
Перућац – Вишесава Фото: Дрина Инфо

Перућцу су ови бодови помогли да остане у трци за врх. Коло пре краја налази се на другом месту са седам бодова мање у односу на водећи Јасен са којим ће играти у последњем колу. Вишесава је 10. на табели. Идућег викенда дочекује Чајетину.

Дрина инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена