Фудбалски викенд: СЛОГА НЕПОРАЖЕНА У ЉУБОВИЈИ

0 26

И у 19. колу зоне Дрина Слога је остала непоражена. Истина, није као у претходна три кола забележила победу, али и ремијем против Дрине је задовољила педесетак својих навијача који су је пратили на гостовању у Љубовији, као и све друге бајинобаштанске љубитеље фудбала. У комшијском дербију мреже су мировале свих 90 минута. Овим ремијем Слога је Љубовиђане оборила са челне позиције на коју је сада засело Полимље. Изабраници тренера Ратка Веселиновића одолели су свим искушењима. Домаћин је у већем делу утакмице имао теренску иницијативу, али је то било узалудно. Тактички добро постаљеном игром и изгарањем на терену, Бајинобаштани су потпуно заслужено освојили бод. Да су имали мало више спортске среће у финишу, шансе нису искористили Ивановић и Филиповић, могли су се вратити са сва три бода.

Стефановић Дрина (плави десе) и Јанковић капитен Слоге Фото: Дрина Инфо
Стефановић Дрина (плави дрес) и Јанковић капитен Слоге Фото: Дрина Инфо

– Ево већ четврту утакмицу имам прилику да похвалим играче јер су то заслужили. Дрина има најбољи тим у лиги па је утолико наш реми значајнији. У 20. минуту повредио нам се Јанковић па смо морали да принудно вршимо измену и три рокаде у тиму. На срећу, успешно смо надоместили његово одсуство. Следеће две утакмице играмо код куће против Осечине и Задругара. Имамо седам дана да се мало одморимо од четири тешке утакмице из којих смо узели 10 бодова, шест код куће против Полимља и Слоге (С), и четири на гостовању у Ариљу и Љубовији. Настојаћемо да наставимо серију добрих игара и победа- каже тренер Ратко Веселиновић.

Скоро сви чланови управе , на челу са председником клуба били су уз Слогу у Љубовији. У публици се нашао и председник општине Радомир Филиповић.

– По завршетку утакмице домаћин се љутио на нас. Није имао разлога за то. Играли смо пошено и коректно. Тако ћемо наставити и даље. Гледамо себе, свој град и навијаче, туђи планови нас не занимају. Хоћемо да вратимо навијаче на наш стадион. Овај пут их је било доста у Љубовији. Очекујем да ће нас бодрити у много већем броју у наредним утакмица на стадиону у Лугу. Тренеру и играчима могу да поручим да само тако наставе, а ми ћемо се побринути да створимо услове како би у наредном првенству могли да конкуришемо за Српску лигу – истако је за портал Дрина инфо председник клуба Предраг Живковић.

Слога је играла у саставу: Голубовић, Андрић, Митровић ( Николић), Јашић, Ж. Костадиновић, Максимовић, Ивановић ( Мијатовић), М.Костадиновић, Милановић, Јанковић ( Вуковић), Филиповић.

Играчи Слоге по завршетку утакмице у Љубовији Фото: Дрина Инфо
Играчи Слоге по завршетку утакмице у Љубовији Фото: Дрина Инфо

У Окружној лиги наши представници имали су половичан успех. Перућац је добром игром у Косјерићу савладао Црнокосу са 1 :0 и сада чврсто држи друго место које би могло да их одведе у зонски ранг. Вишесава је поражена у гостима са 2:0 од Савинца.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена