ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД: Пораз Слоге, Перућац и Вишесава силни

0 16

У минулом колу Западно-моравске зоне Слога је доживела минималан пораз на гостовању у Трбушанима. Полет је гол одлуке постигао у другом полувремену. Са 24 бода Бајинобаштани се и даље налазе на 4. месту. У идућем колу дочекују ЛФК Младост из Лучана. Водеће Таково победило је Јединство Путеве са 4:1 , а први пратилац, Будућност из Ариља, узео је три бода у игри на свом терену против Слоге из Сјенице. Омладински тим Слоге играће данас  у Ужицу са Јединством Путеви. Кадети су гостовали у Прибоју и у дребију изгубили од водећег ФАП-а са 1:3. Пионири Слоге поражени су од Гаучоса.

Слога - Раднички Фото: М.Додић, Дрина Инфо
Слога – Раднички Фото: М.Додић, Дрина Инфо

Оба бајинобаштанска представника у Златиборској окружној лиги имали су изузетан успех. Перућац је на гостовању у Висибаби победио Савинца са 5:1. Два гола дао је Матић, по један Максимовић, Шерфези и Петровић. Новом победом Перућани су остали у трци за друго место које води у бараж за попуну Западно-моравске зоне.
-Били смо пуно бољи од домаћина. Истакао се двоструки стрелац Матић. Он је имао и једну асистенцију за гол Марковића. У среду наш клуб у Перућцу игра Куп утакмицу против Слоге из Сјенице. Почетак је у 16 часова – каже секретар Перућца Мирослав Лакић.
Вишесава је остварила рекорду победу на гостовању . Победила је Лазарицу из Прилипца са 7:0. Заузима 9. место са 19 бодова. У идућем колу Вишесава дочекује Савинца, а Перућац Лауша. Водећи Јасен победио је са 1:0 Полет у Расној. Другопласирана Црнокоса са тренером Радојком Веселиновићем савладала је Први партизан у Ужицу са 4:0.

Дрина инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена