Фудбалски викенд: БЛИСТАЛЕ СЛОГИНЕ СЕЛKЦИЈЕ

0 935

Минули викенд је био изузетно добар за ФK Слогу. Њене чегири селкције забележиле су победе. Сениорски тим савладао је на свом терену зонаша Полимљe из Пријепоља са 3:0. Голове су постигли Тарабић у 21. и 33, Ивановић у 29. минуту. Уз то, пропуштено је још неколико гол шанси. Тренер Владислав Росић на терен је послао састав у коме су били: Голубовић, Андрић, Митровић, Kостадиновић, Ђорђевић, Ђурић, Ивановић, Божић ( (Николић), Живановић ( Јевтић), Тарабић ( Михаиловић), Јашић.

Sloga-Polimlje

– После лоше утакмице у Пријевору, моји играчи су се тргли и убедљиво савладали Полимље. Резултат је требао бити и већи у нашу корист јер није реалiзовано више добрих прилика. У следeћем колу дочекујемо Слободу из Чачка и надамо се новој победи – каже тренер Росић.

Омладинци Слоге са 3:0 победили су Тутин у СРЦ „Браћа Милутиновић“. На истом терену пионири су са 9:1 победили ЛФK Младост. Kадети су на гостовању у Пријепољу забележили нову победу од 3:1.

У Златиборској окружној лиги Перућац је играо дерби у Kосјерићу. Црнокоса је победила са 3:0 и тако Прућане удаљила од другог места које води у бараж за попуну Западно – моравске зоне. Вишесава је на свом терену одиграла 2:2 са Сечицом. У идућем колу Перућац дочекује Јединство из Kаленића, а Вишесава Црнокосу.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена