Делегација општине Сребреница у посети Зрењанину

0 755

Градоначелник Зрењанина Чедомир Jањић са сарадницима, замеником Сашом Сантовцем и председником Скупштине града Оливером Митровићем, примио jе у петак делегациjу општине Сребреница из Републике Српске. На челу петочлане делегациjе био jе начелник општине Младен Груjичић, а међу члановима делегације били су и сребренички привредници.

Извор: www.zrenjanin.rs
Извор: www.zrenjanin.rs

Овим радним састанком настављена jе сарадња две средине, а осим разговора о актуелним темама, било jе речи и о могућности привредне сарадње. Jош jедном jе истакнут значаj међусобног повезивања и одржавања комуникациjе, с обзиром да на териториjи Зрењанина живи одређен броj људи коjи су пореклом из сребреничког краjа, или су дошли током ратних збивања у Босни и Херцеговини. О томе jе представницима медиjа нешто више рекао начелник општине Сребреница Младен Груjичић.

Извор: www.zrenjanin.rs
Извор: www.zrenjanin.rs

– Ово jе друга посета представника Сребренице Зрењанину и ми имамо заиста одличну сарадњу и односе с представницима града. У Зрењанину и околини живи доста људи коjи потичу из Сребренице, коjи имаjу и двоjно држављанство и право гласа у Сребреници. Данас смо дошли с делегациjом коjу чине и привредници, да предочимо шта Сребреница може да понуди Зрењанину и како Зрењанин може да помогне Сребреници, како би се међусобна сарадња поjачала – истакао jе начелник Груjичић и додао да им jе циљ да допру до свих Сребреничана коjи нису имали прилику да изваде документа у Сребреници, да дођу тамо и учествуjу на будућим изборима.

Извор: www.zrenjanin.rs
Извор: www.zrenjanin.rs

– Сребреница jе jедна од наjважниjих општина у Републици Српскоj – нагласио jе он након сусрета с градоначелником Jањићем и сарадницима.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена