ЦРВЕНИ КРСТ: Апел за помоћ

0 17

Поштовани,

Молимо Вас за новчану помоћ за лечење нашег суграђанина Милутиновић Мирослава. Милутиновић Мирослав је рођен 18.марта 1987.године, живи са родитељима у Бајиној Башти. До 2014.године био је запослен као радник бензинске пумпе Авиа. Са 27 година, тачније 2014.године доживео је саобраћајну несрећу услед које је задобио повреду вратног дела кичме (прелом Ц6- Ц7) од тада је корисник електричних инвалидских колица. Основне животне потребе није у могућности да задовољи сам, већ му је неопходна помоћ родитеља.

download

Лечење у Општој болници Ужицу, Сокобањској у Београду, Институту за ортопедско хирушке болести Бањица није омогућило побољшање његовог здравственог стања. Од јануара 2016.године лечи се на Војномедицинској академији.

На основу садашњег стања и досадашњег лечења доктори неурохирургије предложили су му лечење стем ћелијама (матичним ћелијама, у прилогу извештај неурохирурга). За ово лечење неопходна су му три третмана, а за што бољи резултат после сваког третмана неопходно је да одради одређени број физикалних терапија. Овај вид лечења би му омогућио побољшање здравственог стања и то да више не зависи од 100% помоћи друге особе.

Износ за услуге лечења је 1.772.250,00 динара, и 600.000,00 динара за специјалну физикалну терапију (у прилогу предрачуни клиника).

Од 2019.године Мирослав је инвалидски пензионер, те због свих трошкова које породица има за његово свакодневно лечење (контроле, стационирана лечења, лекови, витамини), нису у могућности да прикупе неопходан новац.

Молимо, да сходно вашим могућностима определите новац како би помогли Мирославу да основне животне функције обавља самостално. Опредељена средства можете уплатити на текући рачун Црвеног крста Бајина Баста број : 160-466980-10 са назнаком хуманитарна помоћ за лечење Мирослава Милутиновића .

Дрина инфов портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена