Бора Милутиновић у родној Бајиној Башти:СЛОГИ ДАРОВАО ОПРЕМУ

0 294

Бора Милутиновић, почасни грађанин Бајине Баште, јуче (уторак) је допутовао у свој родни град. Пре него што је отишао код сестре Милке Савић, свратио је у Спортски центар у Лугу, који носи име „Браћа Милутиновић“, да испоручи опрему коју је купио Фудбалском клубу Слога. Ту су га дочекали бивши Слогин председник Раде Сарић, дугогодишњи Борин пријатељ, актуелни председник Предраг Живковић, чланови Управног одбора Драган Ковачевић, Владица Лекић и економ Перо Лекић. Милутиновић се задржао у свлачионици Слоге нешто више од пола сата. Том приликом  интересовао се за Слогу и спорт у Бајиној Башти.

Милутиновић са бившим и садашњим председником Слоге Фото: Дрина Инфо
Милутиновић са бившим и садашњим председником Слоге Фото: Дрина Инфо

– Кад год могу радо помогнем Слоги. Можда то није онолико колико људи очекују, али све поклоњено је од срца. Договорио сам се са Слогиним председником да ми направи списак шта то клубу треба још од опреме како бих могао да је пошаљем из Катара где сам последњих година саветник за организацију Светског првенства у тој земљи 2022. године – рекао је Бора Милутиновић за Дрина Инфо.

Бора Милутиновић у свлачионици Слоге Фото: Дрина Инфо
Бора Милутиновић у свлачионици Слоге Фото: Дрина Инфо

– Хвала Милутиновићу на вредном поклону. Донео нам је три комплета опреме за сениорски тим и 40 лопти. Сам је тражио да му напишемо шта треба осталим селекцијама и обећао да ће ускоро стићи опрема и за њих. Опрема је стигла у право време јер осим дресова поклоњених од чувеног тренера Љупка Петровића, сениорска селекција није имала друге опреме. Истина, пре пар дана успели смо да набавимо један комплет за њу и десетак лопти поклоњених од члана управе Љубисава Ђурића – истиче председник клуба Предраг Живковић.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена