Бањска стена – видиковац за романтичне тренутке

0 740

Бањска стена у Националном парку Тара углавном се најчешће помиње као најлепши српски видиковац а последњих дана је још актуелнији од како су слике младенаца који се венчавају на овом месту изашле у јавност. Ово није први пут да млади парови пред матичарем на камењу Бањске стене стају на „луди камен“ али су фотографије два пара из Суботице изазвале највише пажње.

Фото: Зоран Спасојевић Извор: Forma Photo
Фото: Зоран Спасојевић Извор: Forma Photo

Аутор фотографија Зоран Спасојевић из фото студија „Forma Photo“ каже за Дрина Инфо да је реч о два пара из Суботице који су преко интернета видели фотографије Бањске стене и пожелели да баш ту заплове у брачне воде. Пред матичарем општине Бајина Башта оба пара су се венчала на овом чувеном видиковцу а једни другима су били и кумови приликом венчања. Спасојевић каже да су младенци и његов фото студио такође пронашли преко интернета и ангажовали га да овековечи ове лепе тренутке.

Фото: Зоран Спасојевић Извор: Forma Photo
Фото: Зоран Спасојевић Извор: Forma Photo

Из Националног парка „Тара“ кажу да се већ годинама бројни парови венчавају на Бањској стени али и на другим атрактивним локацијама ове планинске лепотице. Очигледно је да су ова два пара изазвала највећу пажњу и да ће Бањска стена после ових фотографија постати још атрактивнија за овакве романтичне тренутке.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена