БАЈИНА БАШТА: Седница Општинског већа у понедељак

0 883

Четврта седница Општинског већа Бајине Баште која је била заказана за 16. децембар, због неодложних обавеза неколико већника, одложена је за понедељак, 21. децембар у 9 часова.

Пред већницима ће се наћи двадесетак тачки од којих су најважније нацрт Одлуке о буџету за 2021. годину и планови рада за 2021. годину  ЈКП „Дубоко“, ЈКП „12.септембар“, ЈП „ББ Терм“ и Туристичке организације „Тара-Дрина“. Већници ће разматрати и измене и допуне одлуке о правима и услугама у области социјалне заштите и закључак о моделу финансирања потенцијалног пројекта јавно приватног партнерства са елементима концесије за услуге јавног превоза путника на територији општине.

Општинско веће Бајине Баште ће разматрати и Статут ЈКП „12.септембар“ и правилник о унутрашњој систематизацији овог јавног предузећа.

Већници ће на седници у понедељак разматрати Извештај Радног тела за заштиту и неговање ћирилице општине Бајина Башта о реализованим активностима и проблемима у спровођењу мера заштите ћирилице у општини Бајина Башта као и извештај Српске православне црквене општине Рогачица о реализацији одобрених средстава у 2020. години.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена