БАЈИНА БАШТА: Рани јавни увид плана детаљне регулације средњовековног замка „Солотник“

0 1.456

Општинска управа општине Бајина Башта – Одељење за послове урбанизма, грађевинарства и имовинско-правне послове огласило је рани јавни увид у План детаљне регулације средњевековног замка „Солотник“.

Солотник Фото: Дрина Инфо

Рани јавни увид одржаће се у трајању од 15 дана, 17. септембра до 01. октобра 2021. године. Материјал ће бити изложен у сали Скупштине општине Бајина Башта, ул. Душана Вишића бр. 28, сваког радног дана од 7 до 15 часова, као и на интернет страни општине Бајина Башта (www.bajinabasta.rs).

Одељење за послове урбанизма, грађевинарства и имовинско-правне послове Општинске управе Бајина Башта, као носилац израде Плана детаљне регулације организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој просторне целине, очекиваним ефектима планирања и др.

Цртеж предлога за обнову Солотника. Рад професора Мирка Ковачевића

Рани јавни увид се спроводи на основу Одлуке Скупштине општине о изради Плана детаљне регулације средњовековног замка „Солотник“ (“Сл. лист општине Бајина Башта “ број 8/2020 од 03.06.2020. године).

Зидине Солотника Фото: Дрина Инфо

Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије у писаној форми, Одељењу за послове урбанизма, грађевинарства и имовинско-правне послове Општинске управе Бајина Башта, ул. Душана Вишића бр.28, Бајина Башта, у току трајања раног јавног увида, закључно са 01.10.2021. године.

Материјал рани јавни увид можете видети овде.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена