БАЈИНА БАШТА: 33 тачке пред већницима

0 397

Друга седница Општинског већа Бајине Баште заказана је за понедељак, 26. октобар. Већнике очекује обиман дневни ред са 33 тачке.

На почетку ће се разматрати измена плана јавних инвестиција за буџет 2020. године и нацрт Одлуке изменама и допунама Одлуке о буџету општине Бајина Башта за 2020. годину.  Разматраће се одлука о коефицијентима за утврђивање пореза као и о Одлука о организацији Општинск управе.

На дневном реду је и више одлука о давању непокретности у јавној својини на коришћење као и одлука о снабдевању водом на територији општине Бајина Башта.

Већнци ће разматрати и нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о накнадама и примањима одборника којим се председнику Скупштине општине Бајина Башта утврђује право на накнаду у износу од 50 000 динара месечно, а замнику председника Скупштине од 30 000 месечно.

Разматраће се и Одлука о приступању Општине Бајина Башта Удружењу „Покрет за децу три плус“ у циљу обезбеђења финансијских олакшица при куповини робе и пружању услуга породицама са троје и више деце.

Општинско веће би у понедељак требало да донесе и одлуку о расписивању јавног конкурса за положај начелника Општинске управе имајући у виду да је досадашњој начелници истекао мандат. Такође ће се разматрати и нови пословник о раду Општинског већа.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена