У СЛУЖБИ ТУРИЗМА: Нови сајт ТО „Тара-Дрина“

Након пар месеци интезивног рада на новој интернет презентацији Бајине Баште Туристичка организација „Тара-Дрина“ излази у јавност са потпуно новим веб сајтом. Сајт ТО „Тара-Дрина“ сада има потпуно нови изглед, садржај је иновиран, а функционалност је побољшана у односу на стари, кроз бољи и лакши приступ великом броју информација о Бајиној Башти и околини.

На новом сајту можете се информисати о туристичкој понуди Бајине Баште и сазнати доста тога о природним лепотама и туристичким и културним дешавањима лепе варошице у подножју Таре. Од чувених видиковаца у Националном парку, преко реке Дрине и светски познате кућице на стени, једне од најкраћих река у Европи до изузетних културно-историјских споменика од којих је наважнија немањићка задужбина манастир Рача из XIII века.

Сајт пружа бројне информације о активностима које можете упражњавати, као и о хотелима, ресторанима и кафе баровима у Бајиној Башти.

Из ТО „Тара-Дрина“ наглашавају да велику захвалност  за  нови визуелни идентитет презентације Бајине Баште дугују агенцији Media Web Design Agency и Марку Васићу који су радили на изради сајта  www.taradrina.com

Дрина Инфо

novi sajtБајина Баштавеб сајтсајтТО Тара ДринатуризамТуристичка организација Тара - Дрина
Comments (0)
Add Comment