ФК СЛОГА: Смемо ли ми да се боримо за виши ранг?!

 После пораза у Сјеници, Слога није успела да на свим терену савлада Раднички из Ваљева. Сусрет је завршен 1:1, головима Милуна Божића и Драгана Гошића. Подрињци су задржали шансе у трци за врх, али сад лидер ФАП има четири бода више. За реми са Ваљевцима из Слоге највише криве судијску тројку из Шапца Николу Паловића,Филипа Вићентића и Милана Вићентића.
-Радничком свака част, публика је играче ривала на крају наградила аплаузом. Не можемо да верујемо шта су све чиниле судије на овој утакмици. Нису судиле ни за нас ни за госте, већ за неког трећег, јер да је било ко од нас победио дошао би у добру позицију да се попне на трон. Огорчени су и наши навијачи који су остали више од сата испред свлачионица протествујући на срамно дељење правде. На срећу није се догодило ништа лоше јер смо уз помоћ полиције реаговали на време тако да је судијска тројка изашла из града под полицијском пратњом-каже председник Слоге Раде Сарић.

На питање шта се нарочито замера судијама, председник Сарић истиче:
-На почетку утакмице поништили су нам чист гол Милуна Божића досудивши непостојећи офсајд. Средином другог полувремена голман Радничког Срђан Симић истрчао је ван казненог простора, играо руком и тако сачувао своју мрежу, прошао је без санкција. Павловић је направио праву картонијаду, доделио нам је седам жутих картона за приговоре, ниједан за старт и тако нас оштетио и за наредне утакмице. Имало је још доста пропуста код досуђивања слободних удараца и офсајда, све на нашу штету. Питамо се хоће ли неко из ФС учинити нешто на регуларности, смемо ли ми да се боримо за виши ранг.

В.М.

Bajina BastaFK Slogavisi rangzona Drina
Comments (0)
Add Comment