Манифестације у фокусу

0 626

Туристичка организација регије Западна Србија ће наступати на 37. Међународном сајму туризма у Београду. Сајам се одржава од 19. до 22. фебруара 2015. године. Као и претходних година на јединственом регионалном штанду у хали 4 Београдског сајма туристичку понуду регије Западна Србија представиће туристичке организације: Бајина Башта, Златибор, Ужице, Ивањица, Ариље, Пожега, Златар, Пријепоље и Сјеница.

Штанд Западне Србије
Штанд Западне Србије

У склопу сајамског наступа промовисаћемо значајне манифестације у току 2015. године, појединачне понуде хотела, сеоска домаћинства, произвођаче традиционалних производа по којима је регија препознатљива…Само за потребе сајамске промоције, хотелијери су припремили одређене попусте, а за посетиоце ће традиционално бити организоване и наградне игре.

Београдски Сајам туризма највећа је туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи. Претходне године на Сајму туризма своју понуду представио је 1031 излагач, а број посетилаца премашио је 62.000. Међународни карактер ове манифестације потврђује више од 290 иностраних излагача из 53 земље. У току 37. сајма , очекује се преко 1100 излагача из великог броја земаља.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена